Staafmathekwerk

Een hekwerk dat tegenmoet komt aan de veiligheids- en budgeteisen van deze tijd. Staafmathekwerk vormt de perfecte combinatie tussen de duurzaamheid en weerbaarheid van een spijlenhekwerk en het budgettaire voordeel van een gaashekwerk. Staafmathekwerk is het type hekwerk dat het meeste wordt toegepast in Nederland.

 

Het staafmathekwerk bestaat uit een draadmat die is opgebouwd uit verticale staven met aan weerszijden een sterke horizontale staaf. De verbinding komt tot stand middels speciale beugels die om de paal of koker gaan en de dubbelstaafmat zijdelings tussen de staanders verbind. Vanaf 1,5 m. hoogte steken de verticale staven aan de bovenzijde door, zodat er overklimbeveiliging ontstaat. Optioneel kunnen de verticale staven worden aangescherpt, zodat er een overklimbeveiliging ontstaat die nog weerbaarder is.

 

Staafmathekwerk is leverbaar met een kokerstaander of een buisstaander en in de kleuren groen, zwart of grijs. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om uw staafmat te laten invlechten.

 

U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor vragen of advies kunt u contact met mij opnemen. Hiervoor verwijs ik naar het tabblad contact, rechts boven.

 

Hieronder een aantal foto voorbeelden. Klik op de foto voor een vergroting.